Η εταιρεία πίσω από τα εργαλεία

Η HITACHI με σχεδόν έναν αιώνα εμπειρίας σε έρευνα υψηλής τεχνολογίας, κατέχει την ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των ποιοτικών ηλεκτρικών εργαλείων. Κατασκευάζει ηλεκτρικά εργαλεία πρωτοποριακά σε σχεδίαση, εργονομία, απόδοση και ασφάλεια. Διαθέτει στην αγορά μία μεγάλη σειρά επαγγελματικών εργαλείων και εξαρτημάτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των κατασκευαστών, τεχνιτών αλλά και των ερασιτεχνών. Εφαρμόζει τα υψηλότερα και πιο μοντέρνα πρότυπα στη σχεδίαση, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες άριστης ποιότητας. Ποσά που ξεπερνούν το 8% των εσόδων δαπανώνται στην έρευνα και την ανάπτυξη των ηλεκτρικών εργαλείων, κάτι που έχει οδηγήσει σε διάφορες καινοτομίες και πρωτιές αλλά και αμέτρητες βελτιώσεις στην τεχνολογία αυτών των ανθεκτικών εργαλείων. Η Hitachi Koki κατασκευάζει περισσότερα από 1000 μοντέλα ηλεκτρικών εργαλείων, εστιάζοντας στην υψηλή τεχνολογία παραγωγής κινητήρων. Η μεγάλη της εμπερία, σε συνδυασμό με την Τεχνολογία Κινητήρων Υψηλής Ταχύτητας που η ίδια ανέπτυξε, την Επεξεργασία Ακρίβειας και τον Ηλεκτρονικό Έλεγχο, επιτρέπει στη Hitachi Koki να παραγάγει τα ελαφρύτερα, γρηγορότερα και ανθεκτικότερα ηλεκτρικά εργαλεία για τον επαγγελματία.

Ποιοτικός Έλεγχος-Εγγύηση

Η HITACHI ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα ελέγχου ποιότητας και όλα ανεξαιρέτως τα ηλεκτρικά εργαλεία, υπόκεινται σε αυστηρές επιθεωρήσεις σε κάθε στάδιο παραγωγής. Όλα τα εξαρτήματα ελέγχονται εξονυχιστικά για τυχόν ατέλειες από έμπειρους ελεγκτές, ώστε να διασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση, ενώ κάθε έτοιμο εργαλείο ελέγχεται προσεκτικά για να διαπιστωθεί ότι ικανοποιεί τα πρότυπα ασφάλειας της HITACHI. Οι γραμμές παραγωγής της βελτιώνονται συνεχώς, έτσι ώστε η ποιότητα συναρμολόγησης, αλλά και η ασφάλεια των εργαζομένων σε αυτές, να βρίσκονται πάντοτε στα υψηλότερα επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια από τα εργαλεία που έρχονται για σέρβις είναι εργαλεία τα οποία είχαν πουληθεί πριν από 20 χρόνια.
Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων της, η HITACHI δίνει 3 χρόνια εγγύηση για τα εργαλεία που διαθέτει στην Ελληνική Αγορά.

Ασφάλεια

Όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία HITACHI είναι διπλής μόνωσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωρίς εξωτερική γείωση. Κάθε ηλεκτρικό εργαλείο HITACHI είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με βάση την ασφάλεια και τη χρηστικότητα. Τα ηλεκτρικά εργαλεία HITACHI παρέχονται με πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, όπως φρένα, καλύμματα και αυτόματους συμπλέκτες. Ακολουθούν όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία των χειριστών, δίνοντας τη δυνατότητα για πολύωρη, ξεκούραστη εργασία χωρίς προβλήματα (ενεργό αντικραδασμικό σύστημα UVP - πατέντα HITACHI). Ο συνολικός κύκλος παραγωγής των προϊόντων είναι φιλικός προς το χρήστη και το περιβάλλον.
Η εταιρεία κατέχει την πιστοποίηση ISO 9000 για την εξασφάλιση ποιότητας. H Hitachi Koki έλαβε επίσης την πιστοποίηση του ISO 14001 για σωστή περιβαλλοντική διαχείριση