Η Hilti με μια ματιά

 

Η Hilti εφοδιάζει με τεχνολογία αιχμής την παγκόσμια βιομηχανία κατασκευών. Τα προϊόντα, τα συστήματα και οι υπηρεσίες της Hilti προσφέρουν στους επαγγελματίες κατασκευαστές καινοτόμες λύσεις με ασύγκριτη προστιθέμενη αξία. Η έδρα του Ομίλου Hilti είναι στην πόλη Schaan του Liechtenstein.

Σχεδόν 20,000 εργαζόμενοι, σε περισσότερες από 120 χώρες παγκόσμια, δημιουργούν ενθουσιασμένους πελάτες και χτίζουν ένα καλύτερο μέλλον.
Η εταιρική φιλοσοφία μας έχει ως θεμέλιο λίθο την ακεραιότητα, το θάρρος, την ομαδικότητα και την αφοσίωση.

Η Hilti διαπρέπει μέσω της αξεπέραστης καινοτομίας, της κορυφαίας ποιότητας και του αποτελεσματικού marketing. Τα δύο-τρίτα των υπαλλήλων μας εργάζονται απευθείας με τον πελάτη μέσω των πωλήσεων και της τεχνικής υποστήριξης, το οποίο μεταφράζεται σε σύνολο 200,000 επαφών την ημέρα. Η Hilti διαθέτει ιδιόκτητα εργοστάσια και κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε Ευρώπη και Ασία.

Ο όμιλος Hilti εξελίχθηκε από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1941. Από το 2000, το Martin Hilti Family Trust κατέχει το σύνολο των μετοχών καθώς και από το 2008 όλα τα πιστοποιητικά συμμετοχών της Hilti Corporation. Αυτό διασφαλίζει την περαιτέρω μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του έργου ζωής του ιδρυτή της, Martin Hilti.

H Hilti είναι σταθερά προσανατολισμένη σε ένα πλέγμα αξιών και επιδιώκει την εφαρμογή πολιτικής που δίνει αξία σε όλους τους συνεργάτες της. Η ενσωμάτωση των συμφερόντων όλων των συνεργατών- πελατών- προμηθευτών- εργαζομένων στην στρατηγική της, καθώς και η ενεργός αναγνώριση της κοινωνικής και οικολογικής ευθύνης θεμελιώνουν την εμπιστοσύνη που καθιστά δυνατή τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της εταιρείας.