Η DUROSTICK ιδρύθηκε το 1988 με έδρα της στους Αγ. Αναργύρους Αττικής.Ο στόχος και το όραμα του ιδρυτή της, ήταν και παραμένουν η ανάπτυξη της εταιρείας πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις και εξοπλίζοντας με άριστα υλικά το όνειρο του κάθε ανθρώπου, το σπίτι του, η DUROSTICK προχώρησε μπροστά, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, η DUROSTICK κατάφερε να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε βιομηχανίες του κλάδου. Διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, με δυνατότητα παραγωγής 900 τόνων συγκολλητικών υλών και χρωμάτων ημερησίως. Η ποικιλία των προϊόντων της καλύπτει όλο το φάσμα της οικοδομής, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Οι πωλήσεις της αναπτύσονται δυναμικά, ενώ η εξαγωγική της δραστηριότητα σε Αγγλία, Κύπρο, Ρωσία, Αλβανία, Σερβία, Ρουμανία, Εμιράτα, Λιβύη, Κουβέιτ και Αίγυπτο εντύνεται κάθε χρόνο.

Η DUROSTICK έκανε πραγματικότητα την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης, επενδύοντας τα σε νέες τεχνολογίες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών και του περιβάλλοντος εργασίας, της ασφάλειας και της υγιεινής των εργαζομένων, είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας. Η λογική και η νοοτροπία της DUROSTICK για μισθούς πάνω από τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εντασσόμενους στη διαχείριση του σύγχρονου management, που πρεσβεύει ότι κάθε εργαζόμενος μιας εταιρείας πρέπει να είναι επιλεγμένος μέσα από τους ικανότερους, δείχνει την ουσιαστική επένδυση σε ό,τι πολυτιμότερο έχει, στο ανθρώπινο δυναμικό της!

Η DUROSTICK ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ανοδική της πορεία έως σήμερα και δεσμεύεται για διαρκή εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών της, για ακέραιες-έντιμες και ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες-συνεργάτες της και προσήλωση στις ανάγκες του επαγγελματία και ιδιώτη καταναλωτή των προϊόντων DUROSTICK.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ στο περιβάλλον, στον πολιτισμό, στον άνθρωπο... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ MAZI ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!